CRKL-lid – Kennismaken
Door je aan te melden voor onze gratis nieuwsbrief word je direct lid van CRKL. Zo ben je betrokken en blijf je op de hoogte van al de activiteiten op het platform. Door de nieuwsbrief laat CRKL zien hoe je jezelf verder kunt ontwikkelen als lerende en Innoverende Leider, speciaal binnen onze leerCRKLs. Daarnaast laten we zien hoe andere Innoverende Leiders tot resultaat komen. Innoveren in het publieke domein is mensenwerk en het resultaat van passie. Als CRKL-lid “Kennismaken” word je uitgenodigd om bijdragen te leveren aan het platform.

CRKL-lid – Verkennen
Als je meer wilt weten welke concrete mogelijkheden er voor jou zijn om in jouw regio andere lerende en innoverende leiders te ontmoeten, dan gaan we samen met je op zoek naar een passende plek in een leerCRKL. Als CRKL-lid “Verkennen” verkennen we eerst jouw behoefte om je verder te ontwikkelen als lerende en innoverende leider. Op basis van een persoonlijke intake matchen we je met andere innoverende leiders binnen de regio. Als we een groep van minimaal 6 Innoverende Leiders hebben gevonden kun je beslissen of je definitief wilt deelnemen aan deze leerCRKL. Als je besluit deel te nemen zetten we je lidmaatschap om naar CRKL-lid “Leren”.

CRKL-lid – Ontmoeten
Wanneer je deel wilt nemen aan onze jaarlijkse Open CRKL-dag, dan kies je voor het lidmaatschap “Ontmoeten”. Jaarlijks organiseren we samen met onze partners een landelijke ontmoetingsdag voor en door Innoverende Leiders. Op deze dag geen abstracte verhalen van theoretici, maar een dag vol met praktijkervaringen, ‘lessons learned” en ontmoetingen van mensen die zelf met de poten in de modder staan. Leren doe je tenslotte van elkaar en met elkaar. De komende Open CRKL-dag staat gepland voor januari 2015.

CRKL-lid – Leren
Onze leerCRKLs vormen het hart van het platform CRKL. Leren innoveren doe je in onze visie het beste binnen leerCRKLs samen met andere Innoverende Leiders. Als CRKL-lid “Leren” kies je voor een jaarabonnement om deel te kunnen nemen aan regionale leerCRKLs met gelijkgestemde professionals. Als CRKL-lid “Leren” heb je toegang tot:
5 leer inspirerende en leerzame leerCRKLs per jaar met 6-8 andere Innoverende Leiders;
• deskundige procesbegeleiders van CRKL ondersteunen en organiseren de leerCRKLs;
• de zorgvuldige professionele feedback op het eigen project en de professionele uitdaging hierin door de collega’s uit jouw eigen leerCRKL;
• de toegang tot de online besloten omgeving voor kennisdeling ter ondersteuning van de leerCRKL;
• de gratis toegang tot de jaarlijkse landelijke Open CRKL-dag voor collegiale kennisuitwisseling, presentaties en discussies;
• een openbaar profiel op CRKL.nl met daarin informatie over jouw innoverend leiderschap en de vruchten ervan;
• de nieuwsbrief van CRKL met praktische informatie en inspiratie over innovatie in het publieke domein;